arenenarianne.reismee.nl

Dag 11, donderdag 20 september

Alles ingepakt, uitgecheckt/sleutelkaartjes ingeleverd en met de bagage naar Perkins, restaurant & bakery gereden voor een ontbijt.

Na het ontbijt richting Saint Anthony gereden. Het was een rit van 324 km, zouden we in 2 uur en 43 minuten kunnen rijden. Maar dat doen we niet! We stoppen na ongeveer een uur bij een restplace. Kijken daar een poosje rond, constateren dat het er best wel stevig waait en gaan na uitgewaaid te zijn (en een s.s.) weer verder.

Na weer een eind rijden stoppen we bij een volgende rustplaats, waar een pad uitgezet is met informatie over het gebied waar we nu lopen. Daar ligt n.l. veel lava!Het is erg mooi en ook interessant en we nemen er dan ook weer foto’s van.Ook daar waait een frisse wind...

Nu is het niet ver meer en we hebben de Henry’s Fork Inn al snel gevonden in Saint Anthony. Het ziet er prima uit, is onze eerste indruk.

We krijgen kamer 207 en 2 sleutelkaarten. We laden de auto uit en wisselen bagage en de was met wat er schoon in de koffers zit en nemen weer alleen een rugzak en trolley mee de kamer op de tweede verdieping in. Het is een heel ruime kamer met een groot Kingsize bed (daar zou je makkelijk met z’n drieën in kunnen, maar gelukkig zijn we met z’n tweeën??). Er zijn zelfs 3 stoelen en een relaxstoel! Vlakbij is een Mexicaans restaurant waar we ‘s avonds willen gaan eten.

Maar eerst volgen we een tip van een werkneemster van de Inn. Ze begroette ons vriendelijk en vroeg of we op pad waren naar Yellowstone. Daarop tekende ze voor ons uit hoe we bij de Uppercut Mesa Falls konden komen, want dat was zó mooi, dat zouden we beslist moeten gaan zien. Het was niet ver, maar 3 kwartier hier vandaan. Of waren we moe? Nee, zei Aren, helemaal niet moe. Dus we zijn er heen gegaan. Het was inderdaad mooi. Je moest er nog wel een stukje voor lopen vanaf de parkeerplaats en wat trappen af, maar dat was de moeite beslist waard! Dus we hebben natuurlijk weer lopen fotograferen...

Weer terug, na nog in het dorp een nieuwe voorraad flesjes water te hebben gekocht, zijn we bij het Mexicaanse restaurant gaan eten. Daar serveren ze heerlijk eten (natuurlijk weer teveel voor ons...) en we vinden het niet duur.

Na het eten de kamer opgezocht en onze foto’s verwerkt/bekeken, gepuzzeld, gelezen, Wordfeud, enz. En ik heb een paar foto’s op Instagram gezet. En dit getypt.

Nu is het mijn bedtijd...het is kwart over 10 geweest...??

Reacties

Reacties

Mee Reiziger

Gaat lekker! Ga zo door.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!