arenenarianne.reismee.nl

Dag 09, dinsdag 18 september

Vanmorgen zijn we uit John Day vertrokken na bij de Subway een ontbijt te hebben genuttigd.


Dat was absoluut niet duur en het was een prima hoeveelheid! Het viel me op, dat ze bij de Subway aangeven hoeveel calorieën er in hun producten zitten en dat je kan zien wat je wél mag eten als je bijv. een glutenallergie hebt of geen koolhydraten wilt eten...

Na het ontbijt zijn we naar Twin Falls vertrokken. Dat eerste stuk was nog wel leuk om te rijden. We hebben heel veel kuddes koeien gezien, meest helemaal zwarte, soms helemaal bruine (hun eigen kleur!?). Er liepen ook gewoon stieren bij en kalfjes. Het viel ons op, dat de koeien elkaars nabijheid niet zochten, maar verspreid over de vrijwel grasloze vlakte liepen te grazen of lagen te liggen.? Dat kwam zeker omdat er niet veel te eten te vinden was...?

We hebben ook reeën (of hertjes) gezien. Levende en dode exemplaren. Zo liepen er twee vlak langs de snelweg, gelukkig meteen weg van de snelweg. Ook lag er hier en daar een dode vos langs de kant. En een racoon/wasbeer..

Gelukkig ook leuke, levende vogeltjes.?

Toch leek de rit over die weg eindeloos lang te duren, met zicht op een vrijwel kale vlakte... En nergens kon je even langs de kant stoppen...

In Idaho is het een uur later dan in Oregon. Mountain time, stond er op de borden langs de weg.

Aan het eind van de middag waren we bij het motel dat we op internet uitgezocht hadden. Maar we waren eerst nog even, omdat we dat leuk vinden, naar een winkelcentrum aan het begin van deze plaats gegaan. Het was een groot winkelcentrum, leek wel een beetje op Washington Square, maar misschien lijken al die grote winkelcentra hier wel op elkaar!

We zijn bij Perkins Restaurant & Bakery gaan eten. Een prima plekje en goed eten voor een goede prijs! En geen te grote porties. Wel genoeg om geen dessert meer te nemen.?? Je kunt er ook ontbijten en dat zijn we van plan morgen te doen. Ook hier stond er op de menukaart bij alles wat je kon bestellen bij hoeveel calorieën het was en of je het kon eten als je een dieet volgde. En voor mensen die een dieet volgden waren er ook gerechten om te kunnen eten! Zelfs was er een speciaal lijstje voor 55+sers en kinderen?? Maar daar hebben we niet uit gekozen...de salade die ik koos, was ook goed voor mij ??

O, en dat vergat ik bijna nog: we blijven hier 2 nachten. Even bijkomen van die saaie rit?. En we hebben een prima kamer! Zijn zeer tevreden.??


Reacties

Reacties

Jannie

De autorit was pittig zo te horen.Maar verder geniet ervan.

Jannie

Hallo weer leuk om te lezen,pittige autorit.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!