arenenarianne.reismee.nl

Dag 05, vrijdag 14 september

Na het ontbijt onze spullen ingepakt, we willen vandaag via de outlet in Woodburn naar Wilsonville rijden. We brengen onze bagage in de auto en ik, Arianne, ga terug naar de balie om de sleutelkaartjes in te leveren en de factuur te ontvangen. De ‘manager’ zit aan de computer te werken en een jongedame verzorgt de afwikkeling. Ik krijg de factuur en controleer of de ‘manager’ zich aan zijn belofte heeft gehouden en wat aan de prijs heeft gedaan...nee, dus!

Ik spreek hem daarop natuurlijk aan... hij weet, nadat hij het kamernummer heeft gevraagd, wat hij gisteren heeft beloofd. Nu komt hij met een heel verhaal, dat zij er ook niets aan hebben kunnen doen dat er geen internet was, dus ja, pech dus voor de gasten...

Ik herinner hem aan zijn belofte. Eerst probeert hij met een lang verhaal er onder uit te komen om een ‘refund’ op de rekening te geven. Zíj hebben immers toch de hele rekening moeten betalen?! Dus kunnen ze hun gasten niet een korting geven wegens het gemis van het internet.

Enfin, om een lang verhaal kort te maken: hij gaf een korting van 10% op de rekening...maar dat zou met een week of zo teruggeboekt worden. Ik heb er een bewijs (print van een nieuwe factuur met zijn handtekening?)van gekregen. En heb gezegd terug te komen als het niet is gebeurd??.

Op naar Woodburn! Helaas alleen een vest voor Aren bij de GAP. 

Daarvandaan naar Wilsonville gereden waar we met open armen werden ontvangen.

Tijdens de koffie in de voorkamer de voor hen en Bev & Erroyl meegebrachte spullen gegeven, die in dankbaarheid werden ontvangen.

Heerlijk zitten kletsen!

Met Angée naar de voetbalwedstrijd van Bella bij haar school wezen kijken. Martin kwam wat later, had eerst nog een afspraak. Haar team heeft helaas verloren.

‘s Avonds ben ik, Arianne, met Angée meegegaan naar het huis van de coach van Bella haar team, Tammy, geweest, waar het hele team aanwezig was voor een teambuilding. Zij liet twee ‘torches’ van de Olympische Spelen van Rusland en Rio de Janeiro zien, die ze zelf had mogen dragen. Zij is een van de dragers geweest, waarvan de laatste uiteindelijk de Olympische vlam aan mocht steken. Ook liet ze haar team allerlei trainingsjasjes zien, officiële Olympische Spelen jasjes. De meisjes mochten ze aan doen en gingen er mee op de foto! Daarna gingen we met Bella naar huis.

Angée maakte voor ons een maaltijd met garnalen... De ingrediënten worden thuisbezorgd in een doos, er zit een recept (met foto’s) bij. Je hoeft alleen het recept maar te volgen en er tijd in steken??

Aren ging na het eten op tijd naar bed... hij was nog niet echt beter...

Reacties

Reacties

Jannie

Wat een verhaal met de rekening,dus in Amerika kunnen ze dat ook beloven maar niet doen .Op naar je volgende verhaal.

Arianne Klink - Glastra van Loon

Het is al teruggestort! Hij heeft dus woord gehouden??

Karin

Dat verhaal van de maaltijd klinkt als Hello fresh. Hahaha.

Arianne Klink - Glastra van Loon

Ja, zoiets is het idd??

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!