arenenarianne.reismee.nl

Dag 04, donderdag 13 september

Na het ontbijt nog even op de kamer wat zitten kletsen. En de foto’s van het kaartje van de Canon op de iPad gezet. Ze op een groter scherm bekeken?Als je goed kijkt zie je wat van de walvissen...? (die foto’s zet ik niet hier...)

We gaan vandaag naar een Wallmart en een Fred Meyer. Aren is wat verkouden en heeft wat last van z’n keel, we gaan op zoek naar drop of iets voor z’n keelpijn. Hij heeft al een paracetamol geslikt...Dus richting Newport.

Maar eerst afgeslagen naar de outlet: Old Navy, nog wat boxers voor Aren.

Weer naar de auto en op weg naar de Walmart. Geen drop of zuigtabletjes te vinden, wél een cardreader! Die bleek n.l. niet op de nieuwe laptop te zitten. Dus nu kunnen de foto’s van de Canon naar de laptop gekopieerd worden en op een groter scherm bekeken...?

Ondertussen daar op internet gegaan en berichten en appjes ontvangen en wat reacties verstuurd.

Door naar Fred Meyer. Daar een soort strepsils gevonden!

Bij de inpandige Starbucks een beker sterke koffie laten maken. Weer wat op internet gelezen/verstuurd tot de hete koffie op was.

Even terug naar de kamer, boodschapjes wegbrengen en oplaadkabel voor m’n iPhone...?gepakt. Ook het pakje met de teleconverter meegenomen...

Wéér bij de balie geklaagd over het kaartje om de kamerdeur te openen, ze doen het steeds niet! Ze ‘repareerden’ onze kaartjes.

Op naar de Pellican Brewery voor een late lunch/vroeg avondeten. Backyard Burger (met fries), héérlijk!

(Menu: Backyard Bbq Burger

All natural, Oregon-grown beef topped with Tillamook Cheddar cheese, served on a brioche bun with Tsunami Stout bacon jam, arugula lettuce, sliced tomato, crispy fried onions, and house-made Tsunami Stout BBQ sauce. Pairing: Tsunami Stout) Een Umbrella voor Aren (een héérlijk biertje, zegt hij) en een lemonade voor mij. Ook lekker!

Bij het betalen vraagt Aren om wat onderzetters voor thuis, de serveerster zegt meteen een stapeltje nieuwe te halen. Idd komt ze met een stapeltje terug.

We maken een strandwandeling en foto’s. Ik klim nog even, voor de kijkers links van het Hoge Duin/the High Dune, naar boven, dat is niet zo steil en ik wil daarvandaan wat foto’s maken.

Daarna lopen we nog wat over het strand en naar de auto. Dag Pellican Brewery! Dag Pacific City!

Het was trouwens heerlijk weer, zonnig en niet echt koud, in de zon lekker warm, frisser als er even een wolk voor schoof...

Er waren aardig wat mensen op het strand, zelfs in de oceaan! Een jongen met een swimboard, in z’n zwembroek (brrr!), een man met een korte kano, een surfer...

Terug naar het hotel. Nog steeds geen internet!

Aren kruipt na een tijd bibberend in bed... meestal slaapt hij een verkoudheid er wel uit...laten we hopen dat dat deze keer ook lukt...met een extra dekentje over hem heen...

(Ik ben beneden wezen klagen over het feit dat er nog steeds geen internet is en we onbereikbaar zijn! Ze konden er niets aan doen, verontschuldigden zich. Maar dat helpt niet! Dan zou hij kijken wat hij morgen met de rekening kon doen, zei de ‘manager’ en hij vroeg naar ons kamernummer. 202.)

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!